1.            Матраци В зависимост от възрастта на матрака, той може

...
1.            Матраци В зависимост от възрастта на матрака, той може
Коментари Харесай

5 неща, които не бива да купувате втора употреба

1.            Матраци

В взаимозависимост от възрастта на матрака, той може да бъде цялостен с акари - или още по-лошо – с дървеници. И в случай че това не е задоволителна причина, е мъчно в действителност да почистите в дълбочина матрака, което значи, че най-вероятно ще спите на повърхнина, която съдържа телесни течности и кожни кафези на някой различен.

2.            Велосипедни каски

Дори и да  наподобява чисто нов, шлем, претърпял даже една злополука, може да бъде развален по метод, който не се вижда с невъоръжено око. Вместо това изберете неизползвана каска за глава, защото това е единственият метод да бъдете сигурни, че е способна да извършва предназначението си.

3.            Електроника

Тъй като нямате гаранция за качеството на устройството, в случай че нещо се обърка, в последна сметка вие ще платите, с цел да го поправите. Плюс това, без да има гаранции или друга отбрана, може да се окаже, че ще изплатите повече за ремонт, в сравнение с бихте похарчили, в случай че купите нов продукт.

4.            Детска кошарка

Детската кошарка минава през доста премеждия от самото начало, тъй че е мъчно да се знае дали тази, която купувате втора ръка, е в действителност безвредна. Освен това, времето и използването могат да нарушат качеството на мебелите. Не поемайте риска-вместо това купете чисто нов. 

5.            Гуми

Точно както при каските за колела, не е допустимо да се реши износването на комплект гуми. Дори и да можете да получите точната история на продукта, най-добре е да не рискувате, когато става въпрос за вашия автомобил.

6.            Шапки

Шапките може да са занимателен завършващ щрих за обичаното ви облекло, само че също по този начин са места за предпазване на пот, прахуляк, козметични артикули (като грим и лак за коса) или кожни инфекции. Дори и да намерите тази, която обичате, до момента в който разглеждате ликвидация в гараж или битпазар, не я купувайте.

7.            Бебешки шишета

По принцип, в никакъв случай не бихте желали да храните бебето си с нещо, което има непознати микроби. Освен в случай че не знаете тъкмо по кое време е закупен продуктът, въздържайте се от покупка на бебешка бутилка на остаряло.

8.          Предмети за персонална хигиена

Всички обичаме добра договорка за артикули за персонална хигиена и козметика, само че постоянно би трябвало да се въздържате да ги вземете от втора употреба. Невъзможно е да се каже кой е употребявал продукта последно, което значи, че може да пренасяте нежелани бактерии в тялото си. Ако това не е задоволителен фактор, гримът, лосионите, продуктите за баня и други козметични артикули изтичат, което може да аргументи неприятна реакция на кожата ви, а това в никакъв случай не е прелестно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР